Petru Granit

monumente funerare piatra neamt

Lucrări funerare complete, monumente funerare Piatra Neamț

Executăm lucrări funerare precum cruci funerare, cavouri, cripte din marmură sau granit în Piatra Neamț și întreg județul, la cerere. Cu o experiență vastă de peste 10 ani în acest domeniu și 20 de ani în domeniul construcțiilor civile, suntem aici pentru a vă oferi cele mai calitative și sincere servicii.

Firma SC Petru Granit SRL va ofera o gama completa de produse, de la monumente funerare din marmura si granit, fotoceramica funerara care se aplica pe monument, cadre morminte din granit sau marmura, cruci din granit si marmura, statuete si vaze pentru decorarea locului de veci, pana la servicii de scriere sau gravura a monumentului funerar si montajul tuturor accesoriilor în Piatra Neamț și împrejurimi.

Echipa Petru Granit vă pune la dispoziție:

 •     Restituire numerar dacă lucrarea nu este în conformitate cu cerințele dumneavoastră. Primiți banii înapoi și rămâneți și cu lucrarea;
 •     Mentenanță până la 30 de ani;
 •     Tombolă cu caștig în bani pentru clienții Petru Granit;
 •     În cazul lucrărilor întârziate, veți primi un cadou la alegere din partea noastră: o vază, felinar, putem scrie datele pe cruce sau tratarea granitului;
 •     Personal pentru manipulare și serviciile înmormântării;
 •     Ne ocupăm de toate materialele necesare pentru construcția funerară;
 •     După deces, scriem datele pe cruce și ne putem ocupa de serviciile ulteriorioare înmormântării;
cruci funerare piatra neamt

Servicii de realizare monumente funerare în Piatra Neamț, cruci din marmură și granit, fotoceramică și accesorii

Dispunem de o gama variată de cripte, modele standard sau personalizate după placul clientului. Executăm cripte după alte dimensiuni și modele decât cele standard deoarece suntem mereu dornici de noi provocări și noi parteneriate.

Oferim servicii în sectorul cavourilor, pentru un somn de veci sigur! Serviciile noastre sunt caracterizate prin calitate și sinceritate. Ascultăm dorințele clientului cu atenție și intervenim cu experiența în domeniu pentru a asigura o execuție a lucrării cât mai corectă.

  Prin mentenanță se înțelege curățare, chituire și tratament a mormântului în special a granitului. Literalmente prelungește durata de viață a mormântului.

              Importanta mentenanței rostul ( spațiul dintre îmbinarea plăcilor) în timp poate fisura și cădea, atunci apa în anotimpul rece se înfiltrează și prin înghețare apa își mărește volumul și duce la dezlipirea granitului. Intervenind asupra chitului de la rosturi și tratând-ul atunci riscul de infiltrare și dezlipire dispare.

              Operații de lucru în timpul mentenanței:  – curățarea petelor

                                                                                         – curatarea ruginei

                                                                                         – curatarea chituli fisurat

                                                                                         – rechituirea rosturilr

                                                                                         – înlocuirea sticlei crăpate la felinar

                                                                                         – tratarea granitului.

În cazul unei tragedii vom fi alături de tine! Îți stăm la dispoziție pentru orice tip de urgențe atunci când ne soliciți ajutorul. Oferim servicii funerale de calitate 24/7 la preturi sincere.

Standarde de lucru

Echipa Petru Granit deține propriul atelier de prelucrare a marmurei si a granitului. Lucrăm cu utilaje de top pentru a ne asigura că visul tău va deveni realitate. Utilajele folosite sunt:

 • linie automată de șlefuire a granitului
 • mașini de tăiere umedă a granitului
 • mașini de scris si de gravat
 • masă vibrantă pentru prefabricarea mozaicului și betonului
 • linie de fotoceramică

Modele de cruci

Servicii pentru cruci

Crucea se individualizează prin metoda de gravură/scris cu text standard sau personalizat. Găsim cea mai bună variantă pentru un design cât mai atragător.

Crucea se poate personaliza cu tehnica fotoceramică. Poza alb-negru sau color, încastrată și alte optiuni pentru un design pe placul clientului.

Granitul este format din materiale dure ca feldspati, cuartite, care se contopesc într-o rocă foarte dura ideală pentru cripte sau cavouri. Granitul are diferite culori, ceea ce ne dă ocazia să personalizăm serviciile în funcție de preferințele fiecărui client.